OMPELUKONEKESKUS KOIVU :: VERKKOKAUPPA OMPELIJAN MAAILMA

Ompelijan maailma
 
Ostoskorisi on tyhjä.
Hae tuotteita:

Kirjaudu sisään ompelijanmaailman yrityspalveluihin

Luotettavaa palvelua ompelualan yrityksille.

AAA 2018    luotettava kumppani  tilaajavastuu

Yrityspalvelut -osio on tarkoitettu ompelimoiden ja vastaavien ompelualan yritysasiakkaiden käyttöön. Yrityspalvelut -osioon pääsy edellytää Käyttäjätunnusta. Tunnuksien saamiseksi ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään myynti(at)ompelijanmaailma.fi. Kerro viestissäsi myös tunnuksien myöntämisen ja tavaran toimittamisen kannalta olennaiset tiedot: lyhyt kuvaus yrityksen toiminnasta, palvelun käyttäjän nimi (henkilö) ja puhelinnumero, yrityksen nimi, tiedot mahdollisesta osuuskunnasta (jos osuuskunnan jäsen), sähköpostiosoite, tavarantoimituksen yhteystiedot (toimitusnimi- ja osoite), laskutustiedot (jos eri, kuin toimitustiedot), Y-tunnus sekä muut tarpeelliseksi katsomasi tiedot. Kun olet saanut käyttöösi henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen, tulostuvat antamasi tiedot tilauslomakkeelle automaattisesti.

Mikäli yritysmuotosi on osuuskunta, pyydämme, että toimitat meille todistuksen osuuskunnan jäsenyydestä yritystunnuksia pyytäessäsi sekä vuosittain aina vuoden alussa. 

Mikäli yritystoimintasi tai jäsenyytesi osuuskunnassa päättyy tai siinä tapahtuu muutoksia, ilmoitathan asiasta viipymättä meille.

Tarkastamme yrityksen tiedot aina ennen tunnuksien myöntämistä. Tunnusten myöntäminen perustuu omaan harkintaamme. Pidätämme oikeuden myös olla myöntämättä käyttäjätunnusta. Lisätietoa kohdasta "toimitusehdot" tai ottamalla meihin yhteyttä...

Mikäli et muista käyttäjätunnuksiasi, voit tiedustella niitä meiltä...

Käyttäjätunnus

SalasanaOMPELIJANMAAILMA varastomyymälät| TAMPERE, Pispalan valtatie 53 | VAMMALA (Sastamala), Asemakatu 21| myynti@ompelijanmaailma.fi| Netland-tuotantoa