OMPELUKONEKESKUS KOIVU :: VERKKOKAUPPA OMPELIJAN MAAILMA

Ompelijan maailma
 
Ostoskorisi on tyhjä.
Hae tuotteita:

SILITYS

silitysrauta.fi
Ompelijanmaailmasta löydät höyryprässit, housuprässit, höyryraudat, silitysraudat sekä muut silityslaitteet ja -tarvikkeet. | 1 | 2 | 3 | Seuraava | Näytä kaikki
DR8085E1

Access steam vaatehöyrytin, Tefal

69,00 €

Tefal Access Steam -vaatehöyrytin on vaivaton höyrytysratkaisu arkeen: sen ansiosta poistat rypyt vaatteista hetkessä – etkä tarvitse silityslautaa. Höyry raikastaa ja puhdistaa tehokkaasti, jotta vaatteista tulee raikkaita ja hygieenisiä. Tefalin kannettava höyrytin on kätevä ja nopea, ja sillä voi poistaa rypyt ja taitokset monenlaisista kankaista. Laite kuumenee 45 sekunnissa, siinä on irrotettava 200ml vesisäiliö, tehokas lukittava höyryntuotto sekä on/off –merkkivalo.

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
TI1200

ateljee silityslauta, ompelijanmaailma

89,00 €

TÄTÄ ON KAIVATTU... OPELIJANMAAILMAN ISO ATELJEE-SILITYSLAUTA NYT MUKAVAAN OMPELIJANMAAILMAN HINTAAN.

Todella tukeva ateljee-luokan silityslauta vaalealla silityskankaalla, jossa tyylikkäät isot tummat silitys/pesumerkintäkuviot. Silitysalueen koko jopa 124 x 40cm (kokonaispituus kokoon taitettuna noin 160cm). Laudassa läpäisevä metallinen verkkorakenne ja portaaton korkeussäätö. Tukevat jalat ja iso päätytaso (noin 34x24cm) joko silitysrautaa tai höyrysilitysasemaa varten.

MADE IN EUROPE

JOHTUEN LAUDAN SUURESTA KOOSTA (pituus yli 120cm) LISÄTÄÄN TÄMÄN TUOTTEEN TOIMITUSKULUIHIN 5,50 EURON ERILLISKÄSITTELYMAKSU.

ateljee silityslauta 

Ateljee tekniset

ateljee hoitoohje


 


 

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
611913

duo silityskäsine/vaateharja, Prym

11,00 €

Kätevä apuväline taskujen ja kaarevien pintojen silitykseen. Toisella puolella paksu pehmeä silitystyyny ja toisella puolella staattinen vaateharjapinta, jolla poistat nukat ja karvat vaatteistasi.

611913silityskäsinevaateharja3  611913siltyskäsinevaateharja2

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
84501

höyryprässin hihalaudan liina Elna Opal

17,00 €

Pehmustettu suojaliina Elna höyryprässien hihalaudalle. 
Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
ESP2

höyryprässi Singer ESP2

279,00 €

NYT AITO ISO SINGER HÖYRYPRÄSSI TODELLA MUKAVAAN HINTAAN OMPELIJANMAAILMASTA.

Singer ESP2 höyryprässillä silität haastavimmatkin rypyt. Singer ESP2 on mukava "työkaveri", jonka kanssa voit silittää verhoja, pöytäliinoja, paitoja, housuja ja kaikkia muita kodin tekstiileitä. Singer ESP2 prässissä on laaja silitysalue. Silitystason pituus on noin 63cm ja leveys noin 27cm. Tällä prässillä silität tekstiilisi huomattavasti helpommin ja nopeammin, kuin perinteisellä höyrysilitysraudalla. Höyry raikastaa silitettävät tuotteet ja jälki on ammattimaisen näköinen, sileä ja kaunis.

Singer ESP2 höyryprässissä on valettu alumiinirunko ja elektroninen tarkka termostaatti, josta löytyy esiasetetut lämpötilamerkinnät eri silitettäville materiaaleille. Vedentäyttö on todella helppo. Singer ESP2 prässissä on tukeva ja hyvin muotoiltu kahva, josta prässiä on helppo käyttää ja siirtää. Prässi lukkiutuu kuljetus/siirtoasentoon. Singer ESP2 prässissä on ajateltu myös turvallisuutasi. Mikäli prässi on liian kauan suljettuna, katkeaa virta automaattisesti ja kuulet hälytysäänen. Prässissä on kolme merkkivaloa: virta päällä, lämpötila ja höyrytys. Silitystason liina on pestävä ja se voidaan tarvittaessa helposti myös uusia. Kahvassa on höyrypainikkeet, joita painamalla höyry tulee silitettävälle kankaalle prässin ylätasossa olevista höyryaukoista. Pakkaukseen sisältyy myös kostutuspullo, täyttökannu sekä silitystyyny pyöreiden muotojen silitykseen.

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
FV9640E0

Höyrysilitysrauta Tefal Ultimate Anti-calc 40

99,00 €

Super-luokan höyrysilitysrauta NYT EDULLISEEN OMPELIJANMAAILMA -HINTAAN!!!

Uuden sukupolven höyrysilitysrauta, joka puhdistaa itse itsensä... Patentoitu ominaisuus!!!

Tällä huippulaadukaalla raudalla täydellinen silitystulos korkean tehon ja monien hienojen ominaisuuksien ansiosta...

Ainutlaatuisia ominaisuuksia:

 • höyrysilitysrauta on varustettu erinomaisesti liukuvalla pohjalla
 • erityisen kapea ja muotoiltu raudan kärki helpottaa pienienkin kulmien silitystä
 • pyöristetty pohjan takareuna helpottaa raudan kulkua
 • pohjassa (ja erityisesti kärjessä) runsaasti höyryaukkoja ja pituussuuntaiset höyryurat.
 • äärimmäinen höyryteho, jopa 200g / min (höyrysuihke)!
 • helppokäyttöinen, tarkka ja turvallinen
 • nopeasti lämpenevä, teho jopa 2600W!
 • erittäin miellyttävä kahvan muotoilu 
 • automaattinen virrankatkaisu -toiminto (kun rauta käyttämättä noin 8 min.)
 • pitkä liitosjohto, 2,5 metriä
 • joustava johdon ulostulo (joustonivel)
 • helppo täyttää raudan etuosassa olevasta XXL-kokoisesta isosta täyttöaukosta
 • vesisäiliö 350ml
 • pystyhöyrytys
 • tippalukko
 • integroitu kätevä kalkinpoistojärjestelmä helpottaa puhdistusta ja pidentää raudan käyttöikää
 • leveä kolmiomainen takaosa pitää raudan tukevasti pystyssä

LYHYESTI SANOTTUNA: MAHDOLLISESTI MARKKINOIDEN PARAS HÖYRYSILITYSRAUTA!!!

FV9640uusi 


Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
DWAW03

koristekolvi strasseille ja muille koristeille

35,00 €

Kätevä kolvi strassien ja muiden lämmöllä kiinnittyvien koristeiden kiinnittämiseen. Kolvin varressa on kuminen luistonesto-pinta. Pakkaus sisältää 7 eri kokoista kiinnityspäätä, jotka kiinnittyvät kolviin helposti metallikierteen avulla. Mukana on myös pieni pöytäteline, jonka päällä voit säilyttää kolvia kiinnitysten välillä. Kuumenemisaika vain noin 2 min. Jännite / teho: 240V / 6W.
Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
610191

kulmien ja saumojen monitoimityökalu, Prym

3,90 €

Kätevä uusi apuväline käänteisiin ja saumoihin...

Kätevä monitoimityökalu, jolla voit mm. avata käännöksesi terävät kulmat, viimeistellä kaarevat saumat sekä painaa saumoja auki. Työkalun muotoilu on hyvin toteutettu, Toinen leveämpi pää on kaareva ja kapeampi pää kapenevakärkinen. Työkalun toinen puoli on sileä ja toinen puoli kaareva. Työkalun mitat ovat: noin 12,5cm (pituus), noin 2,5cm (leveys), noin 4mm (paksuus).

610191kulmanavaaja 610191kulmanavaajakärki

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
610192

kulmien ja saumojen monitoimityökalu, Prym Love

4,10 €

Kätevä uusi apuväline käänteisiin ja saumoihin Prym LOVE -sarjaan

Kätevä monitoimityökalu, jolla voit mm. avata käännöksesi terävät kulmat, viimeistellä kaarevat saumat sekä painaa saumoja auki. Työkalun muotoilu on hyvin toteutettu, Toinen leveämpi pää on kaareva ja kapeampi pää kapenevakärkinen. Työkalun toinen puoli on sileä ja toinen puoli kaareva. Työkalun mitat ovat: noin 12,5cm (pituus), noin 2,5cm (leveys), noin 4mm (paksuus).

610192kulmanavaajalove1  610192kulmanavaajalove

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
611911

lämmönkestävä silitysraudan alunen silikonia, Prym

6,80 €

Kätevä lämmönkestävä alusta, jonka päälle voit laskea kuuman silitysraudan. Alustalle sopii kaikki tavallisimmat silitysraudat.

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
611915

minihöyryrauta, Prym

35,90 €

TÄSSÄ ON IDEAA!!!
Minihöyryrautaa, joka on todella kätevä silityslaite tilkkuilijalle tai vaikkapa matkaraudaksi. Rauta on todella pieni. Sen mitat ovat: pituus noin 13cm, leveys noin 7,5cm ja korkeus noin 8cm. Sähköjohdon pituus on noin 185cm. Johto kiertyy säilytykseen kädensijan ympärille ja lukittuu lopuksi raudan etuosassa raudan päällä olevaan lukitusuraan. Raudassa on hyvin miellyttävä pehmustetuilla reunoilla varustettu kädensija. Raudassa on vesisäiliö, jonka kumikannellinen täyttöaukko on raudan päällä ja täyttöaukon sivuilla olevista ikkunoista voit kätevästi nähdä raudan vesimäärän. Mukana on myös terävänokkainen täyttöastia. Raudan kärjessä on 4 höyryaukkoa. Raudassa on mekaaninen säädettävä termostaatti, josta voit säätää lämpötilan sopivaksi (asteikko 1-3 pistettä, vaatteiden silitysmerkintöjen mukaisesti). Mikäli haluat silittää ilman höyryä, voit tehdä valinnan termostaatin vieressä sijaitsevalla kätevällä painikkeella (höyry päällä -höyry pois). Raudan käyttöjännite on Suomen normaali käyttöjännite 220-240V ja teho tällöin 343-408W. Esim. matkakäytössä on valittavissa jännitteeksi myös 110-127V (260-420W).
Mukana seuraa myös kuljetussuojus (suojapussi) ja suomenkielinen selkeä käyttöohje. KERRASSAAN HIENO TUOTE!!!
  
611915matkarautakoko 611915matkarauta 611915matkarautapohja

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
611909

minisilitysraudan alunen, silikoni harmaa Prym

5,00 €

Kätevä lämmönkestävä alusta, jonka päälle voit laskea kuuman matkasilitysraudan. Alustan mitat ovat pisimmästä ja leveimmästä kohdastaan noin 16cm x 10,5cm.

611909silikonialusta 611909silikonialusta1

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
MINIIRON

minisilitysrauta

35,00 €

Minisilitysrauta on tilkkuilijoiden ja muidenkin ompelua harrastavien kätevä apuväline. Sillä silität kätevästi pienetkin kappaleet, kiinnität liimanauhat, avaat saumat jne. Miniraudassa on kytkin (Hi / LO) kahdelle lämpötila-alueelle. Mukana seuraa myös pieni pöytäteline, jolle voit laskea minirautasi odottamaan seuraavaa silitysvaihetta.

minirauta

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
611724

nukkaleikkuri / nypynpoistaja Maxi, Prym

15,50 €

Kätevä paristokäyttöinen (2x1,5V sormiparisto, ei sisälly pakkaukseen) tavallista kookkaampi ja tukevalla kahvalla varustettu nukkaleikkuri, jossa tyhjennettävä nukkasäiliö. Nukkaleikkurilla poistat kätevästi "nypyt" nukkaantuneesta vaatteesta tai muusta tekstiilistä. Laite on helppo avata puhdistusta varten ja mukana seuraa myös pieni puhdistusharja. Räjäytyskuvan laitteesta löydät klikkaamalla kohtaa "näytä lisätiedot".

KATSO VIDEO NUKKALEIKKURIN KÄYTÖSTÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

611724nukkaleikkuriiso 611724nukkaleikkuriiso2
 

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
611725

nukkaleikkuri / nypynpoistaja Mini, Prym

9,20 €

Kätevä paristokäyttöinen (2x1,5V sormiparisto, ei sisälly pakkaukseen) nukkaleikkuri, jossa tyhjennettävä nukkasäiliö. Nukkaleikkurilla poistat kätevästi "nypyt" nukkaantuneesta vaatteesta tai muusta tekstiilistä. Laite on helppo avata puhdistusta varten ja mukana seuraa myös pieni puhdistusharja. Räjäytyskuvan laitteesta löydät klikkaamalla kohtaa "näytä lisätiedot".

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
| 1 | 2 | 3 | Seuraava | Näytä kaikki
                                                                                                                                              


OMPELIJANMAAILMA varastomyymälät| TAMPERE, Pispalan valtatie 53 | VAMMALA (Sastamala), Asemakatu 21| myynti@ompelijanmaailma.fi| Netland-tuotantoa