OMPELUKONEKESKUS KOIVU :: VERKKOKAUPPA OMPELIJAN MAAILMA

Ompelijan maailma
 
Ostoskorisi on tyhjä.
Hae tuotteita:

Kirjontaohjelmat

471017026

Husqvarna Viking Premier + Extra kirjontaohjelma

795,00 €

 

Luo omia kirjontakuvioita, tee valokuvista kirjontakuvioita ja luo tilkkublokkeja automaattisesti. Juuri sinun kirjontatöihisi sopiviksi.

Husqvarna Viking Premier + Extra on erittäin monipuolinen ja kehittynyt kirjontaohjelmisto, jolla muokkaat kirjontakuvioita helposti ja yksinkertaisesti, vaihdat kirjontakuvioiden värejä, lisäät tekstiä melkeinpä millä fontilla tahansa, muotoilet tekstiä haluamaasi muotoon, muutat yksittäisiä tikkejä tai tikkialueita sekä lisäät tikkejä kirjontakuvioosi. Voit myös luoda automaattisesti yksinkertaisia kirjontakuvioita ja katsella kuvioitasi luonnollisen näköisellä taustakankaalla.
Voit ladata ohjelmaan eri konemerkkien tikkitiedostoja ja tallentaa kuviosi useimpien tunnetuimpien kirjontakone-merkkien ymmärtämään tiedostomuotoon. Ohjelmaa voit siis käyttää oli sitten kirjontakoneesi melkeinpä minkä merkkinen tahansa...
Ohjelma sopii seuraaville käyttöjärjestelmille: Windows 7, Windows 8 ja Windows 10. Ohjelma ja ohjelman käyttöohjeet ovat englanninkieliset.

PREMIER+™ EXTRA sisältää:

  • QuiltBlock Wizardin avulla luot tilkkublokkeja helposti ja nopeasti. Useita erilaisia täyttövaihtoehtoja.
  • Voit luoda kirjontakuvioita, ääriviivakuvioita, boordi/applikaatiokuvioita omista clipart-kuvista automaattisesti ExpressDesign Wizardin avulla.
  • Muuta rakkaimmat valokuvasi kirjontakuvioksi PhotoStitch Wizardilla — valitse kuudesta vaihtoehdosta mieleisesi.*
  • Voit muokata yksittäistä kuvion osaa ja koko kuvioryhmää: Siirrä, lisää tai poista värejä ja pysähdyskomentoja.
  • Voit tarkastella ja katsoa miltä kuviosi näyttävät erilaisilla applikaatiokangasvaihtoehdoilla ja tallenna leikkauslinjat suoraan automaattileikkurille tai leikeneuloille!
  • Lisää koristeita (helmiä, paljetteja, hotfix kristalleja); Luo kohdistustikit kuvioon, ja tiedän mihin kohtiin koristeet oli tarkoitus kirjonnan jälkeen laittaa.
  • Visualisoi kirjontakuviosi todellisen taustan päällä. Sisältää laajan valikoima kuvia vaatteista, tilkkublokeista ja kankaista. Lopuksi voit tallentaa kuvion haluamaasi kirjontakehään.


KATSO LISÄTIETOA PREMIER + EXTRA OHJELMASTA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. 

KATSO LISÄTIETOA KAIKISTA HUSQVARNA VIKING KIRJIONTAOHJELMISTA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. 

Husqvarna Viking Embroidery Extra kirjontaohjelmiston toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
471016726

Husqvarna Viking Premier + Ultra kirjontaohjelmapaketti

1595,00 €

PREMIER+™ ULTRA on uskomaton kirjontaohjelmapaketti, jonka avulla ideasi saavat siivet. Et uskokaan, mihin tämä ohjelmisto voi sinut viedä! PREMIER+™-ohjelmiston avulla teet kaiken mahdolliseksi. Luo kirjontakuvioita clipart-kuvista, valokuvista, piirroksista. luo omia tilkkublokkeja, kauniita pitsejä ja muita erikoistekniikan kirjontakuvioita.

PREMIER+™ ULTRA -paketti sisältää suuren valikoiman ohjelmia, käyttöapuja, fontteja ja kirjontakuvioita. Siihen kuuluu myös 5 ainutlaatuista lisäohjelmaa, joita ei voi ostaa erillisinä osina. Mukana tulee mm. yli 700 kirjontakuviota sekä 100 bonuskuviota.

Husqvarna Viking  Premier + Ultra kirjontaohjelma on ammattimaiseenkin käyttöön soveltuva erittäin laaja ja uskomattoman monipuolinen kirjonnan ohjelmapaketti, joka sisältää kaikki työkalut oman kirjontakuvion suunnitteluun ja muokkaamiseen sekä tekstin luontiin. Voit tuoda pohjakuvan suunnitteluusi myös vaikkapa skannaamalla tai digikameralla. Kirjontakuvioiden luonti on pitkälle automatisoitu.
Voit ladata ohjelmaan eri konemerkkien tikkitiedostoja ja tallentaa kuviosi useimpien tunnetuimpien kirjontakone-merkkien ymmärtämään tiedostomuotoon. Ohjelmaa voit siis käyttää oli sitten kirjontakoneesi melkeinpä minkä merkkinen tahansa...
Ohjelma sopii seuraaville käyttöjärjestelmille: Windows 7, Windows 8 ja Windows 10. Ohjelma ja ohjelman käyttöohjeet ovat englanninkieliset.


KATSO LISÄTIETOA PREMIER + ULTRA KIRJONTAOHJELMAPAKETISTA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. 

KATSO LISÄTIETOA KAIKISTA HUSQVARNA VIKING KIRJIONTAOHJELMISTA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

HUOM!!! TILAAMALLA MEILTÄ TÄMÄN OHJEMLMAPAKETIN PÄÄSET OSALLISTUMAAN MYÖS TAMMIKUUSSA 2018 JÄRJESTETTÄVÄÄN OHJELMAKOULUTUKSEEN VELOITUKSETTA. Kouluttajana maahantuojan ohjelmistoasiantuntija. Tarkempi aika ja paikka selviää myöhemmin.

Husqvarna Viking Premier + Ultra ohjelmapaketin toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
                                                                                                                                              


OMPELIJANMAAILMA varastomyymälät| TAMPERE, Pispalan valtatie 53 | VAMMALA (Sastamala), Asemakatu 21| myynti@ompelijanmaailma.fi| Netland-tuotantoa