OMPELUKONEKESKUS KOIVU :: VERKKOKAUPPA OMPELIJAN MAAILMA

Ompelijan maailma
 
Ostoskorisi on tyhjä.
Hae tuotteita:

Juki saumurit ja peitetikkikoneet

MCS1500

JUKI MCS-1500 1/2/3 -neulainen peitetikkikone, soita ja kysy lisää!

0,00 €

JUKI MCS-1500 - LOISTAVAA LAATUA JA SUORITUSKYKYÄ.

Tämä malli ei ole varsinainen kuluttajaverkkokauppa-tuotteemme, mutta myymälöissämme löytyy Juki MCS-1500 peittareita, joita toimitamme myös edullisin verkkokauppaehdoin rahtivapaasti suoraan kotiovellesi. Soita 0500 - 443784, niin asiantuntijamme Petri Koivu kertoo lisää tai tervetuloa vierailemaan myymälöissämme.

 

JUKI MCS-1500 peitetikkikone (suos. hinta 950,-)

JUKI MCS-1500 peitetikkikone täydentää loistavasti saumuria ja ompelukonetta. Sillä teet upeat 5 mm ja 2,5 mm leveät peitetikit (2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain) ja 2-lankaisetn ketjutikit, joita käytät vaikkapa tyylikkääseen koristeluun tai harsintaan. JUKI MCS-1500 peitetikkikoneella saat aikaan ammattimaista jälkeä. Kone on varsin suorituskykyinen, todella helppo langoittaa ja sillä on mukava ommella... JUKI MCS-1500 on hyvä valinta ompelua harrastavalle ja myös ammattimaisempaankin käyttöön.

JUKI MCS-1500 peitetikkikoneessa on myös differentiaalisyöttö, jonka avulla kankaasi pysyvät suorina ja ilman aaltoilua

Kun ompelukoneen ja saumurin rinnalla on peitetikkikone on sinulla kaikki mitä nopeaan, helppoon ja ammattimaiseen vaatteiden valmistukseen tarvitset. 

JUKI MCS-1500 peitetikkikoneella ompelet vaivattomasti siistit käänteet kaikkiin materiaaleihin, myös ohuet kankaat ja joustavat neulokset.


Lisätietoa JUKI MCS-1500 peitetikkikoneesta löydät klikkaamalla TÄSTÄ .

Katso esittelyvideo JUKI MCS-1500 peitetikkikoneesta löydät klikkaamalla TÄSTÄ .

Katso video JUKI MCS-1500 peitetikkikoneen käytöstä klikkaamalla TÄSTÄ .

Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
MO734DE

JUKI MO-734DE 2/3/4 -neulainen saumuri, soita ja kysy lisää!

0,00 €

JUKI MO-734DE - LOISTAVAA LAATUA JA SUORITUSKYKYÄ.

Tämä malli ei ole varsinainen kuluttajaverkkokauppa-tuotteemme, mutta myymälöissämme löytyy Juki saumureita, joita toimitamme myös edullisin verkkokauppaehdoin rahtivapaasti suoraan kotiovellesi. Soita 0500 - 443784, niin asiantuntijamme Petri Koivu kertoo lisää tai tervetuloa vierailemaan myymälöissämme.

 

JUKI MO-734DE saumuri (suos. hinta 995,-)

JUKI MO-734DE saumuri on oivallinen valinta sinulle, joka arvostat ompelun vaivattomuutta ja loistavaa ommeljälkeä ilman jatkuvaa säätelyä. JUKI MO-734DE saumuri on nopea (jopa 1500 tikkiä/min.) ja suorituskykyinen. Se ompelee hyvin niin ohuet, kuin vähän paksummatkin materiaalit. JUKI MO-734DE saumuri on myös todella helppo langoittaa. Alasiepparinkin langoitus käy kätevästi siepparissa olevalla automaattisella langoittimella. Myös neulalangoille on oma kiinteä langoittimensa. Koneessa on monipuoliset ja helpot säätömahdollisuudet. Piston pituuden ja leikkuuleveyden säätö onnistuu etuluukkua avaamatta, jopa ompelun aikana. Differentiaalisyöttö takaa sileät ja aaltoilemattomat saumat ja huolitteluompeleilla saat helposti ja nopeasti viimeistellyn ja ammattimaisen ilmeen työhösi.

JUKI MO-734DE saumurilla ompelet kaikki tärkeimmät 2-, 3-, ja 4-lankaiset saumuriompeleet. Tärkeimmät varusteet löytyvät kätevästi koneen etuluukusta ja myös käyttöturvallisuus on erityisesti huomioitu. Turvakytkimen ansiosta kone ei käynnisty, mikäli etuluukku ja/tai sivuluukku on auki. Tässä koneessa voit käyttää tavallisia kotiompelukoneneuloja. Pistolevyn vieressä olevan rullapäärmevivun ansiosta on sirojen rullapäärmeidenkin ompelu mukavaa ja vaivatonta. JUKI MO-734DE täyttää vaativimmankin ompelijan toiveet ja se soveltuu hyvin niin kotiompeluun, kuin ammattimaisempaankin käyttöön.

Lisätietoa JUKI MO-734 saumurista löydät kohdasta "näytä lisätiedot".

JUKI MO-734DE saumurin esitteen löydät klikkaamalla TÄSTÄ .

JUKI MO-734DE saumurin valmistajan sivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ .Näytä lisätiedot

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
                                                                                                                                              


OMPELIJANMAAILMA varastomyymälät| TAMPERE, Pispalan valtatie 53 | VAMMALA (Sastamala), Asemakatu 21| myynti@ompelijanmaailma.fi| Netland-tuotantoa