OMPELUKONEKESKUS KOIVU :: VERKKOKAUPPA OMPELIJAN MAAILMA

Ompelijan maailma
 
Ostoskorisi on tyhjä.
Hae tuotteita:

Tuotteen tiedot

610260/261

sovitusnukke / mallinukke Prymadonna Classic

199,00 €

UUTTA! Todella tukeva säädettävä 3-haarainen metalliputki-jalusta...

Tyylikkään musta Prymadonna Classic on helppokäyttöinen sovitusnukke, jossa on erittäin monipuoliset säädöt: kaula-aukko, rinnan ympärys, lantio, vyötärö, selän venytys. Nuken korkeutta on helppo säätää tukevan kolmijalan avulla. Sovitusnuken rinnan, vyötärön ja lantion säätö suoritetaan 4:llä säätimellä (pystysyyntaiset säätimet sovitusnuken molemmissa kyljissä sekä pyöreät säätimet edessä ja takana), jolloin sovitusnukke leviää tasaisesti ja helposti. Sovitusnuken pinnan alla on ohut pehmuste, joka mahdollistaa työn neulaamisen nuken kangaspintaan. Nuken kaulalla on myös neulatyyny nuppineulojen säilytystä varten. Helmojen pituuden mittaamista helpottaa nuken jalkaan kiinnitettävä helmantasaaja. Prymadonna Classic sovitusnukkea on saatavana kahta kokoa: koko S ja koko M.

KOKO S (36-42) rinta (cm): 84-100   vyötärö (cm): 66-84   lantio (cm): 91-109 

KOKO M (42-48) rinta (cm): 100-116   vyötärö (cm): 82-99   lantio (cm): 104-122

On hyvä huomata, että pientä nukkea toppaamalla saadaan nukesta aina isompi. Jos nukke pienimilläkin säädöillään on liian iso, on sen pienentäminen käytännössä mahdotonta. ÄLÄ SIIS VALITSE LIIAN SUURTA NUKKEA!


Valitse haluamasi sovitusnukke -koko (S tai M) kohdasta "koko". 

HUOMAA, ETTÄ SOVITUSNUKKE EI MAHDU POSTIN PAKETTIAUTOMAATTIIN

NUKEN PAKKAUKSESSA ON JONKIN VERRAN "YLIMÄÄRÄISTÄ" TILAA. SAMAAN LÄHETYKSEEN VOIT SIIS TILATA MYÖS MUITA PAKKAUKSEEN MAHTUVIA TUOTTEITAMME ILMAN LISÄTOIMITUSKULUJA. 

prymadonna Classic  classickaula

Koko:
Määrä:
koko S
koko M
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
                                                                                                                                              


OMPELIJANMAAILMA varastomyymälät| TAMPERE, Pispalan valtatie 53 | VAMMALA (Sastamala), Asemakatu 21| myynti@ompelijanmaailma.fi| Netland-tuotantoa