OMPELUKONEKESKUS KOIVU :: VERKKOKAUPPA OMPELIJAN MAAILMA

Ompelijan maailma
 
Ostoskorisi on tyhjä.
Hae tuotteita:

Tuotteen tiedot

CATWALKSD

sovitusnukke / mallinukke Catwalk Sew Deluxe, koko M

289,00 €

Aito A E Arthur Limited -tuote, made in England.

NYT OMPELIJANMAAILMASTA ERÄ TODELLA TYYLIKKÄITÄ JA KÄYTÄNNÖLLISIÄ TEHTAAN LIPPULAIVA-MALLEJA CATWALK SEW DELUXE.

Tyylikäs musta Catwalk Sew Deluxe sovitusnukke on nukke, jolla on luonnollinen naisvartalon muotoilu. Se sopii erinomaisesti vaatteiden suunnitteluun ja -sovittamiseen. Catwalk Sew Deluxe sovitusnuken erityispiirteenä on pienet jalat, jotka helpottavat mm. housujen sovitusta. Nukessa on kaksi vaihtoehtoista jalkaputken kiinnityskohtaa: Toinen keskellä nukkea ja toinen keskellä toista jalkaa. Tämä mahdollistaa myös housujen sovituksen, koska jalkaputki jää toisen puntin sisään.  Catwalk-sarjan sovitusnukeissa on muutamia sellaisia ominaisuuksia, joita ei löydy yleensä muista sovitusnukeista. Nuken 5-haarainen jalusta on varustettu viidellä pyörällä, jotka voidaan erikseen lukita. Tämän sovitunuken pintana on todella tyylikäs ja laadukas musta sovitusnukkekangas ja kankaan alla vaahtomuovipehmuste, jonka ansiosta nukkeen voi helposti kiinnittää nuppineuloja. Catwalk Sew Deluxe sovitusnuken runko on 8-osainen. Sovitusnuken rinnan, vyötärön ja lantion säätö suoritetaan 4:llä pystysuuntaisella kierrättävällä säätimellä (säädin sovitusnuken molemmissa kyljissä sekä edessä ja takana), jolloin sovitusnukke leviää tasaisesti ja helposti. sovitusnukessa on myös helmantasaaja. Myös kaulan koko, selän pituus ja nuken korkeus ovat helposti säädettävissä. Kaulan säätönuppi on erittäin tyylikäs ja sen vieressä on pieni neulatyyny. Nukke on erittäin helppo koota ja käyttää. Mukana seuraa kuvallinen ohje. Katso sivukuva nukesta kohdasta "näytä lisätiedot".

Catwalk Sew Deluxe sovitusnuken mitat:

koko M: rinnanympärys 100-119cm, vyötärö 80-100cm, lantio 104-124cm.

HUOMAA, ETTÄ SOVITUSNUKKE EI MAHDU POSTIN PAKETTIAUTOMAATTIIN...

NUKEN PAKKAUKSESSA ON JONKIN VERRAN "YLIMÄÄRÄISTÄ" TILAA. SAMAAN LÄHETYKSEEN VOIT SIIS TILATA MYÖS MUITA PAKKAUKSEEN MAHTUVIA TUOTTEITAMME ILMAN LISÄTOIMITUSKULUJA. 

Catwalk Sew Deluxe sovitusnukke koko A: rinnanympärys 84-104cm, vyötärö 65-85cm, lantio 91-112cm.

Catwalk Sew Deluxe sovitusnukke koko B: rinnanympärys 100-119cm, vyötärö 80-100cm, lantio 104-124cm.

Catwalk Sew Deluxe sivulta

Leg Form säätimet

Legform selänpituuden säätö

Leg Form jalan paikat

Määrä:
Suurenna kuva
Iso tuotekuva
                                                                                                                                              


OMPELIJANMAAILMA varastomyymälät| TAMPERE, Pispalan valtatie 53 | VAMMALA (Sastamala), Asemakatu 21| myynti@ompelijanmaailma.fi| Netland-tuotantoa